Samaa reseptiä olen käyttänyt suolaiselle täytteelle sekä perinteiselle mansikkahillo+kermavaahto hässäkälle. Jos teen vohvelit makealle täytteelle niin laitan lisäksi vanilijasokeria.
Itse tykkään enemmän suolaisesta joten vohvelin päälle tuli salaattia, kurkkua, punasipulia, tuoretta rucolaa, savulohta ja Jukolan Juuston Herkkunapuja. Hieman vielä Pika-remouladea kastikkeeksi.
4 dl Täysmaitoa
2,5 dl
Vehnäjauhoja
2 Kananmunaa
30g Voita
(sulatettuna)
2,5 tl
Leivinjauhetta
1 tl Sokeria
1 tl Suolaa
(1 tl Vanilijasokeria)
Riko munien
rakenne. Sekoita mukaan suola, sokeri ja maito.
Lisää vehnäjauho
sekä leivinjauhe ja vispaa tasaiseksi.
Lisää sulatettu voi ja sekoita vielä
kerran. Anna taikinan turvota puolisen tuntia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti