perjantai 10. kesäkuuta 2016

Vohvelit

Tämä on hyvä ohje vaikka itse sanonkin. 
Samaa reseptiä olen käyttänyt suolaiselle täytteelle sekä perinteiselle mansikkahillo+kermavaahto hässäkälle. Jos teen vohvelit makealle täytteelle niin laitan lisäksi vanilijasokeria.
Itse tykkään enemmän suolaisesta joten vohvelin päälle tuli salaattia, kurkkua, punasipulia, tuoretta rucolaa, savulohta ja Jukolan Juuston Herkkunapuja. Hieman vielä Pika-remouladea kastikkeeksi.


4 dl Täysmaitoa
2,5 dl Vehnäjauhoja
2 Kananmunaa
30g Voita (sulatettuna)
2,5 tl Leivinjauhetta
1 tl Sokeria
1 tl Suolaa
(1 tl Vanilijasokeria)

Riko munien rakenne. Sekoita mukaan suola, sokeri ja maito. 
Lisää vehnäjauho sekä leivinjauhe ja vispaa tasaiseksi.

Lisää sulatettu voi ja sekoita vielä kerran. Anna taikinan turvota puolisen tuntia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti