perjantai 30. syyskuuta 2016

Täytetty Naaleipä

Kun käytän raaka-aineena lihaa niin se on lähes poikkeuksetta marinoimatonta.
Täytin naanleivän broilerin rintafileellä minkä maustoin Urtekramin Cajun-mausteseoksella.
Lisäksi majoneesi sai makua Urtekramin chilihiutaleista.

Broilertäyte

4 kpl Broilerin rintafileitä
Urtekram Cajunmixiä
Oliiviöljyä
Suolaa
1 dl Majoneesia
1-2 tl Urtekram Chilihiutaleita



Sekoita chilihiutaleet majoneesiin ja laita jääkaappiin maustumaan.
Kuivaa fileet talouspaperilla ja hiero pintaan reilusti Cajunmixiä. Pirskottele fileiden pinnalle oliiviöljyä
Kypsennä 200°c kiertoilmauunissa 25min.
Anna vetäytyä hetki ennen leikkaamista.
Täytä naanleipä broilerilla, majoneesilla ja esimerkiksi salaattisekoituksella, kurkulla sekä tomaatilla.

Tämäkin ohje osallistuu ruoka.fi:n ja Urtekramin maustehaasteeseen. Käy antamassa äänesi 20.10.2016 mennessä ja voit voittaa 99€ arvoisen maustepaketin itsellesi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti