torstai 5. heinäkuuta 2018

Valkosipuliset ruisleipätikut

Tästä ideasta pitää antaa propsit mun vaimolle. Toki eihän tämä tietenkään mikään uniikki keksintö ole :)

Leipätikut pyöräytettiin oikeastaan muun grillauksen lomassa. Annoin kesken grillauksen pihdit vaimon käteen ja kävin nopeasti tekemässä jo hieman kuivahtaneista Vaasan Ruispaloista herkulliset naposteltavat.

4 palaa Ruisleipää
4 Valkosipulin kynttä
Rypsiöljyä
Suolaa

Leikkaa leivät pitkittäin tikuiksi. Murskaa valkosipulin kynnet kuppiin ja kaada päälle öljyä niin, että murska peittyy kunnolla. Sekoita.
Sivele leipätikut molemmin puolin öljyllä ja grillaa rapsakaksi. Viimeistele sormisuolalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti