lauantai 27. helmikuuta 2016

Meetvurstisalaatti

Mukavaa vaihtelua laittaa meetvurstia pastasalaattiin. Tämäkin salaatti oli niin ruokaisa, että se soveltui hienosti päivälliseksi. Kaupan paistopisteen tuore leipä on salaatin hyvä kaveri.
Pastasalaatteja vaan ei ikinä malta pitää tarpeeksi kauan jääkaapissa maustumassa. Ne kun olisi parhaimmillaan muutaman tunnin kuluttua makujen tasaannuttua.

Pastaksi valitsin pienemmän simpukkapastan normaalin kierrepastan asemasta. Makuasioita, mutta mun mielestä muutkin ainekset saa pilkkoa aika pieneksi.

300g Simpukkapastaa
200g Meetvurstia
170g Juustoa (mulla oli savujuustoa)
n.4 dl Majoneesia
2 Kevätsipulin vartta
1 Suolakurkku 
1 rkl Sinappia
1 tl Savupaprikajauhetta
1 tl Punaviinietikkaa
Mustapippuria

Keitä pasta suolatussa vedessä kypsäksi ohjeen mukaan. Huuhtele ja valuta hyvin. Suikaloi meetvursti ja kuutioi suolakurkku sekä juusto pieneksi. Tee kevätsipulista ohutta rengasta. 
Yhdistä ainekset ja sekoita huolellisesti. Majoneesin määrästä sen verran, että itse tykkään siitä, että sitä on pastasalaatissa reilusti. Älä iske koko määrää kerralla vaan testaa sopiva määrä. Tuo noin 4 desiä on 340g purkillinen Felixin Kruunumajoneesia.
Anna maustua jääkaapissa vähintään pari tuntia ennen tarjoilua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti