Yksi resepti lisää kotimaiselle Jukolan Juustolle.
Jukolan aidot cheddarit ovat juustomestari Liiasta lainaten "Täyttä tavaraa" eli niiden koostumus on kiinteämpää ja "kuivempaa" kuin monilla muilla juustoilla.
Koostumuksensa ansiosta juusto sopii vallan mainiosti hampurilaispihvin sisään. Pihvi kestää hienosti grillaamisen ilman, että juusto valuisi kokonaan pois.
Hampparisämpyläksi voi leipoa briossin tai perinteisemmän version.
Hampurilaispihvit 4kpl
500g hyvälaatuista Naudan Jauhelihaa
1 Sipuli
2 Valkosipulin kynttä
1 pieni punainen Chili
1 Kananmuna
1 rkl Dijon sinappia
2 tl Suolaa
1 tl Savupaprikajauhetta
1 tl Mustapippuria
Pihvin pinnalle T-Barbequen Savu Rubia
1 pkt/160g Jukolan Juuston Aito Cheddar Mustapippuria
Hienonna sipuli, valkosipuli ja chili. Kuullota paistipannulla pehmeiksi nokareessa voita.
Yhdistä ainekset ja vaivaa tasaiseksi massaksi.
Jaa taikina neljään osaan ja painele levyksi.
Leikkaa juusto terävällä veitsellä neljään osaan, piilota juustot jauhelihan sisään ja muovaa pihveiksi. Laita valmiit pihvit vartiksi pakastimeen kiinteytymään. Ennen paistoa mausta pihvit molemmin puolin Savu Rubilla.
Grillaa pihvit, laita sämpylän väliin mieleisten lisukkeiden kanssa ja "Juicy Jukola" on valmis :)
Yhteistyössä Jukolan Juusto
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti