Tämä mausteinen makkara vaan on huippu raaka-aine keittiössä koska se tuo niin paljon makua erilaisiin ruokiin ettei maustamisesta tarvitse paljon huolehtia.
Tein chorizosta ja tuorejuustosta tahnan millä täytin broilerin rintafileet. Kun vielä pyöräytin pekonisiivut fileiden päälle niin reseptille voi antaa makutakuun. :)
Tämänkin kanssa sopii hienosti paprika-sipulilisuke mikä valmistuu samalla uunissa.
4 kpl Broilerin Rintafileitä
50g Chorizomakkaraa
100g Valkosipuli tuorejuustoa
1/2 mieto punainen Chili
1 pkt Pekonia
Hienonna chili ja chorizo pieneksi kuutioksi. Sekoita tasaiseksi massaksi tuorejuuston kanssa.
Tee broiskuihin tasku terävällä veitsellä. Laita täytettä pari teelusikallista/file ja sulje hammastikulla. Kääräise vielä pari pekonin siivua jokaiseen fileeseen.
Laita paistinpannulle tilkka öljyä sekä nokare voita ja ota fileisiin vähän väriä.
Loppukypsennä broiskut 200°c kiertoilma uunissa 25min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti