Kohokohta.com tekee Kevätmessujen kanssa tiivistä yhteistyötä ja sen kautta sain tehtäväksi kehitellä kotimaisen Kolatun Juustolan tuotteista herkullisen reseptin.
Henkilökohtaisesti tähän keissiin oli helppo lähteä mukaan koska kotimaisuus ja lähellä tuotetetut puhtaat raaka-aineet on mun ruokafilosofian kärkipäässä.
Jauhelihapuikkoon käytin savujuustoa mistä tuli juuri sopivasti makua, kuitenkaan jyräämättä kaikkea muuta alleen.
Puikkoa on helppo tuunata omaan makumaailmaan sopivaksi esimerkiksi lisäämällä chiliä jos pitää tulisemmasta safkasta.
Juusto-pinaattipiiraaseen käytin perinteisempää salaattijuustoa ja annoksen makumaailma sidottiin yhteen maustamattomasta jogurtista valmistetulla Tzatzikilla.
Tehty kaupallisessa yhteistyössä Kevätmessujen ja Kolatun Juustolan kanssa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti