Pekoniin käärittyjä herkkusieniä on aikaisempina kesinä grillattu melkein kyllästymiseen asti. Ei siinä, kyllähän ne hyviä on.
Nyt tein jotain mikä on ollut to-do listalla kauan eli juustolla täytettyjä ja pekoniin käärittyjä jalapenoja.
En ole mikään asbestisuu joten tuoreet vihreät jalapenot on omaan suuhun juuri sopivan tulisia.
Pieni varoituksen sana. Näihin iskee himo ihan samalla tavalla kuin herkkusieniin. :)
Jalapenon täytteenä käytettävä kermainen tuorejuusto pyöristää mukavasti tulisuutta. Itse raastoin mukaan vielä Jukola Juuston* cheddaria.
Jos chilit ja niiden kasvatus kiinnostaa enemmänkin niin lisätietoa voi lukea esim. Chiliblogista.
8 kpl tuoreita Jalapenoja
1 pkt Pekonia
n.100g Creme Bonjour tuorejuustoa
0,75 dl Jukolan Juuston cheddaria
Puolita jalapenot ja poista siemet. Pikkulusikka on näppärä työkalu tähän hommaan.
Raasta cheddar ja sekoita tasaiseksi massaksi tuorejuuston kanssa.
Täytä puolikkaat juustomassalla ja laita ne takaisin yhteen. Kääräise pekonisiivu ympärille. Tökkää vielä varmistukseksi hammastikku läpi niin juustotäyte pysyy sisällä.
Puolitin myös pekonisiivut niin niitä oli helpompi käsitellä. Muutama siivu jäi paketista yli.
Grillaa kunnes pekoni on paistunut kauniin ruskeaksi.
*Yhteistyössä Jukolan Juusto
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti