Helppo lisuke mikä valmistuu grillissä muiden herkkujen kanssa.
Tässäkin voit näppärästi hyödyntää edelliselta aterialta jääneitä perunoita.
Timjamiperunat valmistuu foliovuoassa joten grillikin pysyy puhtaana.
3-4 kiinteää Perunaa
25g Voita
1 rkl tuoretta Timjamia
1 tl Savupaprikajauhetta
Suolaa
Mustapippuria
Keitä perunat kypsiksi suolatussa vedessä. Anna jäähtyä ja kuori. Pilko perunat "paistinperunoiksi".
Sulata voi ja sekoita siihen hienonnettu tuore timjami ja savupaprikajauhe.
Laita perunat foliovuokaan ja kaada voisula päälle. Mausta vielä suolalla ja pippurilla. Sekoita.
Laitoin suolaa varmasti yli suositusten, mutta mun mielestä perunoihin saa laittaa sitä reilusti :)
Laitan vuoan grilliin yleensä ensimmäisenä niin perunat ottavat väriä ja rapeutuvat herkulliseksi. Sekoita muutaman kerran grillauksen aikana.
Perunat valmistuvat myös 200°c uunissa vartissa.
-Kiitos paljon vinkistä!
VastaaPoista