"Ravintolatason pizzaa 3 minuutissa.."
Sain testiin kesän ehkä kuumimman jutun eli suomalaisen Polarmetallin valmistaman MyPizza pizzauunin.
Puupelleteillä lämpeävä uuni saavuttaa 300-350°c lämpötilan joten nopesti paistuvan pizzan täytteet pysyvät mehukkaina samalla kun pohjasta tulee herkullisen rapea.
Ensimmäisenä testasin uunilla luonnollisesti pizzaa.
Lähdin tekemään pizzaa pienellä twistillä.
Mm. tomaattikastikkeen korvasin sulatejuustolla ja täytteenä oli perisuomalaista perunaa.
Täytyy myöntää, että olin hieman skeptinen paistoajan suhteen. Valmistaja kun mainostaa pizzan valmistuvan 2-3 minuutissa.
"Eihän pizza ehdi paistua siinä ajassa.." No ehtiipäs.
Paiston aikana kannataa lättyä muutaman kerran kääntää niin pizza kypsyy tasaisesti. Ensimmäiset pizzat hieman vaativat harjoitusta, mutta nopeasti oikean tekniikan ja lämpötilan oppii.
MyPizza-uunin mukana tulevissa käyttöohjeissa annetaan myös hyviä vinkkejä.
Valkoisen perunapizzan ohjeen ja lisätietoja löydät TÄÄLTÄ.
Käy tilaamassa oma pizzauuni Limen.fi verkkokaupasta!
Ota MyPizza seurantaan myös Facebookissa.
Kaupallinen yhteistyö: Polarmetalli
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti