keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Club Smoke - Seinäjoki

Viime kesänä Seinäjoelle avatun ravintola Holy Smoken alakerran yökerho koki pienimuotoisen remontin ja sai samalla nimen Club Smoke.

Jututin avajaisissa paikan mestareita Jani Ketolaa sekä Tuppu Tuomikoskea Club Smoken meiningistä.
Alakerta on jaettu kahteen osaan. Perinteisen yökerhon tunnelman lisäksi myös karaoken laulaminen on mahdollista.
Lisäksi alakerran tilan muunneltavuuteen on panostettu. Tarvittaessa tiloja jakava väliseinä poistuu ja yökerho muuttuu esim. Stand up-areenaksi.
Discon puolella soi 2000-luvun tanssimusiikki, mutta myös musiikin suhteen on suunniteltu erilaisia teemailtoja. Kukapa nyt ei tykkää esim. ysäreistä? ;) (kirjoittajan mielipide)

Club Smoke on avoinna pe-la 22.00-04.00. Normaali-iltoina sisäänpääsyyn riittää kun maksaa 6€:n sisäänpääsymaksun ja ikää on 18 vuotta. Narikka kuuluu lipun hintaan.
Holy Smoken keittiö menee viikonloppuisin kiinni tilanteen mukaan 22.00-22.30, mutta erillinen yömenu palvelee sen jälkeen alakerran bilettäjiä koko illan. Yläkerta on yökerhon auki ollessa myös avoinna ja siellä voi poiketa drinkillä ilman sisäänpääsymaksua.

Käy katsomassa Holy Smoken monipuolinen menu täältä
Facebookissa seuraamalla pysyt kartalla Club Smoken uutisista ja Holy Smoken vaihtuvista tarjouksista.

Yhteistyössä: Holy Smoke B G C, Club Smoke


2 kommenttia:

 1. En oo vieläkään päässyt tuonne asti :o pitäs kyllä käydä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fiksun näköinen paikka oli. Karaoke on siirretty baarin perälle joten sille ei välttämättä tarvitse altistua ollenkaan :D
   -Mika-

   Poista