tiistai 29. maaliskuuta 2016

Juustoiset jauhelihapuikot, Juusto-pinaattipiiras ja Tzatziki

7.-10.4.2016 järjestetään Helsingin Messukeskuksessa Kevätmessut

Kohokohta.com tekee Kevätmessujen kanssa tiivistä yhteistyötä ja sen kautta sain tehtäväksi kehitellä kotimaisen Kolatun Juustolan tuotteista herkullisen reseptin.


Henkilökohtaisesti tähän keissiin oli helppo lähteä mukaan koska kotimaisuus ja lähellä tuotetetut puhtaat raaka-aineet on mun ruokafilosofian kärkipäässä. 

Jauhelihapuikkoon käytin savujuustoa mistä tuli juuri sopivasti makua, kuitenkaan jyräämättä kaikkea muuta alleen.
Puikkoa on helppo tuunata omaan makumaailmaan sopivaksi esimerkiksi lisäämällä chiliä jos pitää tulisemmasta safkasta. 
Juusto-pinaattipiiraaseen käytin perinteisempää salaattijuustoa ja annoksen makumaailma sidottiin yhteen maustamattomasta jogurtista valmistetulla Tzatzikilla.


Käy katsomassa resepti kokonaisuudessaan täältä.




Tehty kaupallisessa yhteistyössä Kevätmessujen, Kolatun Juustolan ja Kohokohta.comin kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti