
Itse kallistun jälkimmäiseen vaihtoehtoon. En mä Tuoreksien myötä kokonaan puukkoa jätä laatikkoon, mutta kiireisiin arkipäiviin nämä tuo varmasti helpotusta.
Tämä on nyt toinen kerta kun Tuoreksia testaan ja tällä kerralla kirjoitan reseptin blogiin asti.
Valitsin ostokärryyn Värikkäät Uunikasvikset* eli porkkanaa, sipulia, myskikurpitsaa ja punaista sekä vihreää paprikaa valmiiksi kuorittuna ja pilkottuna.
Proteiinina käytetty liha valmistui samassa uunivuoassa joten suuremmilta tiskivuorilta vältyin myös.
n. 1 kg Porsaan ulkofilepala
2 rkl Dijon-sinappia
1 rkl Hunajaa
Suolaa
Mustapippuria
Paprikajauhetta
660g/2 pkt Apetit Tuorekset Värikkäitä uunikasviksia
Oliiviöljyä
Timjamia
Suolaa
Ota possunfile huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen valmistamista.
Kuumenna uuni 175°c
Hiero fileen pintaan suolaa, mustapippuria ja paprikajauhetta. Sekoita sinappi ja hunaja keskenään.
Laita Tuorekset uunivuokaan, kaada mukaan hieman oliiviöljyä ja mausta kuivatulla timjamilla ja suolalla. Sekoita ja tee fileelle tilaa vuoan keskelle.
Valele file sinappi-hunajaseoksella kauttaaltaan. Tökkää paistomittari lihan keskelle ja kypsennä uunissä kunnes sisälämpö on 68-70°c. Aikaa tähän menee n. tunti.
Anna vetäytyä hetken ennen leikkaamista.
*ilmainen näyte
Nam nam. Onhan simppelin hyvää !
VastaaPoistaRuoka yllätti myös kokin helppoudella ja maulla :)
Poista