tiistai 8. marraskuuta 2016

Uuniperunat suolapedillä + Savulohitäyte


Lämmitä uuni 225°c
Pese perunat kunnolla, koska suolapedillä valmistettaessa kuoreen tulee mukava koostumus ja on näin myös herkullista syötävää.

Levitä karkeaa merisuolaa uunivuokaan niin, että koko pohja on suolan peitossa. Pistele perunoihin haarukalla reikiä ja aseta ne suolapedin päälle.
Perunat kypsyy 45-60min riipuen perunan koosta. Olisi hyvä valita mahdolisimman samankokoisia perunoita.
Tee kypsään perunaan ristikkäisviilto ja puserra sitä hieman. Lisää nokare voita, juustoraastetta ja haluamasi täyte.

4-6 Rosamunda Perunaa


Lohitäyte:
200g Creme Fraichea
150g Kylmäsavulohta
1/2 makea Sipuli
2 tl tuoretta Tilliä
1 tl Sitruunan mehua
1/2 tl Valkopippuria
1/2 tl Suolaa



Tee sipulista pientä kuutiota ja hienonna lohi sekä tilli. Yhdistä ainekset ja laita jääkaappiin maustumaan vähintään 2 tunniksi. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti