torstai 4. helmikuuta 2016

T-Barbeque mausteet + YSTÄVÄNPÄIVÄARVONTA!

Käytän yleensä aina Suomessa tuotettuja raaka-aineita ja palveluita jos se vaan on mahdollista.
Sain loppusyksystä jyväskyläläiseltä Teemu Peltoselta testiin ison kasan T-Barbeque mausteita. Lisäaineettomat ja käsin valmistetut mausteseokset on siitä lähtien ollut mun keittiössä jokapäiväisessä käytössä. 
Ehdottomaksi suosikiksi on noussut Savu Rub millä viimeistelen aina täydellisen hampparipihvin. Toinen suosikki on T-BBQ mausteseos mikä on korvannut täysin perinteisen grillaus -ja yleismausteen.

Olen ollut niin tyytyväinen mausteiden laatuun ja monipuolisiin käyttökohteisiin, että haluan myös blogin lukijoille antaa mahdollisuuden tutustua T-Barbequen mausteisiin. 
Päätettiinkin Teemun kanssa järjestää ystävänpäiväarvonta eli mene Voita ja Suolaa blogin FB-sivuille ja tägää ystäväsi ystävänpäiväarvonnan päivitykseen kenelle haluat antaa maustepaketin lahjaksi. Ystävänpäivänä 14.2.2016 arvon yhdelle kommentoijalle ja hänen merkitsemälleen ystävälle T-Barbeque maustepaketit. Paketissa on mukana läjä kuivamausteita sekä T*mun Saunakastike ja Pekoni-punasipuli BBQ kastike!

Ota T-Barbeque seurantaan myös Facebookissa. Thetki blogissa on reseptivinkkejä ja yleistä höpinää yrittäjyydestä Suomessa. Suosittelen! 

Yhteistyössä: TBBQ.FI

7 kommenttia:

 1. Teemun soosit on ihan ykkösiä. Mausteseokset on vielä testaamatta... (Hyi minua...)

  VastaaPoista
 2. Nämäpä ovatkin ihan uusia tuotteita mulle, ei ole tullut törmättyä, pitääpä laittaa korvan taakse ja käydä tutustumassa resepteihin :)

  VastaaPoista
 3. Minäkin haluun lisäystä maustehyllyyn :)

  VastaaPoista
 4. Kotikokilleni antaisin nämä testattavaksi.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista