lauantai 1. syyskuuta 2018

Burgerdog

Nyt yhdistetään kaksi amerikkalaisen keittiön klassikkoa. 
Hampurilaisen pihvi pyöritellään puikoksi mikä laitetaan hot dog sämpylän väliin.
Hamppariin luonnollisesti kuuluva juusto leivotaan tällä kerralla jauhelihapötkön sisään piiloon. Täyttä tavaraa oleva Jukolan Juuston* cheddar käy tähän hommaan hyvin koska se pysyy nätisti puikon sisällä.

Liha nyt voi periaatteessa olla mitä tahansa laadukasta naudan jauhelihaa. Itse käytin Atrian uutta rasvaisempaa ja rouheammaksi ajettua Burger Naudanlihaa.


600-700g Naudan jauhelihaa
Jukolan Juuston cheddaria (mikä tahansa maku käy)
Suolaa
Mustapippuria
Paprikajauhetta

Jaa jauheliha 100 gramman paloihin ja taputtele pihveiksi. Mausta sisäpinta(reilulla kädellä). Leikkaa juustosta sen kokoinen puikko, että saat sen piiloon jauhelihan sisään. "Leivo" juusto jauhelihan sisään ja pyöritä se tiiviiksi pötkyläksi. Mausta vielä pinta ja laita uunipellille.
Paista puikkoja 220°c kiertoilmauunissa 20-25min.
Täytä sämpylät mieleisillä mausteilla ja nauti :)



*ilmainen näyte




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti