perjantai 10. heinäkuuta 2015

Holy Smoke B G C - Seinäjoki

Seinäjoelle on avattu uusi ravintola-yökerho Holy Smoke B G C
Ravintola tarjoaa rehellistä grillisafkaa. Keittiön sydämenä on näillä leveysasteilla harvinaisempi avotuliuuni. Jututin toista omistajista Ketolan Jania ja hän kertoi ravintolan suosivan lähiruokaa. Esimerkiksi pihveihin käytettävä naudanliha tulee paikalliselta Atrialta.
Yläkerran ravintolasta löytyy myös lounasaikaan lounaspöytä tyyppinen GrilliBuffet ja lauantaisin on tarjolla brunssi 11.30-15.00
Alakerrassa toimii viikonloppuisin auki oleva Club Smoke
Kävin muutaman muun bloggarin kanssa maistelemassa avajaismenun hampurilaisia.
Hampurilainen oli ylivoimaisesti paras mitä Seinäjoella olen syönyt. Sen eron vaan maistaa kun pihvit tehdään paikan päällä ja grillataan hiilien päällä. 
Vielä tällä hetkellä ravintolassa on käytössä supistetumpi avajaismenu, mutta myöhemmin mukaan tulee mm. salaattiannoksia ja fingerfoodia. Myös yökerhon asiakkaita on tarkoitus palvella erillisellä yöpalalistalla.


Burger Menusta testasin Sweet Emotion burgeria. Hampurilainen oli erittäin positiivinen kokemus. Pihvi oli mehukas ja kasviksia oli sopivasti. Suomessahan on totuttu siihen, että hampurilaisen pihvi on läpikypsä. Mietin, että jos pihvit tehdään pakasteiden sijasta itse laadukkaasta lihasta niin miksei asiakkaalla voisi olla mahdollisuus valita kypsyysasteensa itse? Esitin myös asiani Janille joka lupasi vahvasti harkita asiaa. Homma toimisi mielestäni loistavasti siten, että oletuksena pihvi on läpikypsä, mutta pyytämällä saa myös punertavampaakin lihaa.
Myös ranskalaiset dippeineen oli hyviä.
Kaiken kaikkiaan vierailusta jäi erittäin hyvä maku suuhun. Jos pakko on jotain huonoa sanoa, niin kokilla oli omaan hampurilaiseeni lipsahtanut marinoitu punasipuli paahdetun sipulin asemasta. 
Viimeistään silloin kun on koko menu käytössä, menen ihan varmasti uudelleenkin syömään. Tottakai myös yökerho on pakko jossain kohtaa tarkistaa. :)

Edit: Ikärajat muokattu tekstiin
Edit: Linkki Club Smoke postaukseen lisätty 9.3.2016

Alla pari otosta vierailusta.
Toinen omistaja Jani Ketola kertomassa yrityksestä
Musiikki ja sisustus olivat teeman mukaisia

Hiiligrillin tuoksu leijaili ravintolassa


Annoksia odotellessa naposteltiin popcorneja
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti