Helppojen pastareseptien joukkoon yksi lisää. Tämä on samantyyppinen kuin aiemmin julkaisemani Henri Alenin ohje.
Chorizomakkara itsessään on suolaista ja täynnä makuja ettei maustamisesta tarvitse huolehtia. Tomaatit ja tomaattipyre syventävät chorizon makumaailmaa entisestään. Aiemmassa reseptissä käytettiin raakamakkaraa joka "lypsettiin" pannulle. Tässä käytin kiinteämpää makkaraa mikä vain viipaloitiin.
Ohjeella tulee neljä aikuisen annosta. Tämä on sen verran tuhti ja maistuva ruoka ettei se kaivannut edes parmesaanijuustoa. Itse käytin tuorepastaa mikä kypsyy hetkessä, mutta periaatteessa mikä tahansa pastalajike käy.
200g Chorizoa
10 kpl Kirsikkatomaatteja
1 Sipuli
1 Valkosipulin kynsi
1/2 Mieto punainen Chili
140g Tomaattipyrettä
Kourallinen tuoretta Persiljaa
Oliiviöljyä ja Voita paistamiseen
300g Tuorepastaa
Laita reilusti suolattu pastavesi kiehumaan ja kypsennä pasta ohjeen mukaan.
Kuumenna paistinpannulla oliiviöljy ja voi. Älä ota hellasta ihan kaikkia tehoja irti. Viipaloi chorizo ja lisää pannulle. Kun makkarasta alkaa irtoamaan rasvaa niin heitä hienonnettu sipuli mukaan. Kuullottele hetki ja lisää raastettu valkosipuli sekä hienonnettu chili.
Paista minuutin ajan ja lisää halkaistut kirsikkatomaatit ja tomaattipyre.
Pyörittele aineksia kohtalaisella lämmöllä 10-15min. Lisää aivan lopuksi hienonnettu persilja.
Sammuta levy ja sekoita mukaan kypsä, valutettu pasta. Koristele annos vielä persiljalla ja nauti :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti