tiistai 24. maaliskuuta 2015

Spagetti Bolognese

Jälleen yksi resepti ruoka.fi sivustolta mitä olen käyttänyt monesti. Hieman ohje on omassa keittiössä muokkaantunut, mutta silti pysynyt uskollisena alkuperäiselle.
Ruoan valmistaminen kannattaa aloittaa ainakin tuntia ennen suunniteltua ruoka-aikaa koska kastiketta haudutetaan ainakin 40min. 

400g Atria Luomu Naudan Jauhelihaa
2 Sipulia
400g Tomaattimurskaa (Mutti)
2 dl Vettä
2 Valkosipulin kynttä raastettuna
1 rkl Timjamia
1 rkl Oreganoa
2 prk/140g Tomaattipyrettä
2 rkl Balsamico Etikkaa
1 tl Sokeria
2 Laakerinlehteä
Suolaa
Mustapippuria
Voita paistamiseen

Pilko sipuli ja raasta valkosipulin kynnet. Kuullota sipuli paistinpannulla läpikuultavaksi ja lisää valkosipuli. Laita mukaan jauheliha ja ruskista, mutta älä liikaa. Lisää ensin mausteista oregano, timjami ja tomaattipyre ja pyörittele niitä pannulla minuutin verran. Laita loput ainekset pannulle ja hauduttele pienellä lämmöllä ainakin 40min. Tarkista maku ja tarjoile spagetin kanssa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti