Tein aiemmin isomman satsin hampurilaissämpylöitä pakkaseen niin tälläkään kerralla ei tarvinnut valmishöttöjä syödä.
Nyt oli broilerin rintafileen vuoro päätyä hampurilaisen väliin. Broiskun liha vaatii muutaman tunnin marinoinnin. Normaalisti suosin kokoinaisia rintafileitä, mutta hamppariin sopii paremmin jo valmiiksi ohuemmaksi leikatut fileleikkeet.
Sämpylöiden väliin laitoin myös kurkkua, tomaattia, salaatinlehden, pekonia ja omatekoista majoneesia. Tietenkin myös pari viipaletta cheddarjuustoa.
4-6 kpl Broilerin Fileleikkeitä
1 Valkosipulin kynsi
1 Punainen Chili
1 tl Suolaa
1 tl Savupaprikajauhetta
1 tl Chilijauhetta
1 tl Garam Masalaa
Mustapippuria myllystä
Tuoretta Timjamia
Tuoretta Rosmariinia
Oliiviöljyä
Laita fileet kanneliseen astiaan tai pussiin ja kaada seos päälle. Pyörittele marinadi kauttaaltaan fileisiin.
Anna maustua jääkaapissa useampi tunti.
Grillaa kypsäksi kohtuullisella lämmöllä. Ohuet fileleikkeet ei ota kuin muutaman minuutin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti