lauantai 22. elokuuta 2015

Pizza Bearnaise

Sen verran mukavasti on aurinko vielä lämmittänyt, että laitoin pizzakiven vielä kerran grilliin.
Taas piti kotikeittiössä testata jotain uutta ja laitoin pizzan päälle kaksi täydellistä makuparia. Nimittäin bearnaisekastike ja naudan ulkofile. Muutama tuore kanttarelli päälle, hieman punasipulia ja pakastimesta edellisestä pizzapäivästä jäänyttä tomaattikastiketta.
Kaupasta löytyi myös Valion Luomu Goudaa jota raastoin pohjalle ohuen kerroksen.
Tomaattikastikkeen, pohjan ja tarkempi pizzan paistohje ohje löytyy tuolta.
Bearnaisekastikkeen ohje löytyy myös blogin arkistosta.
Naudan ulkofileen esikypsentäminen ei ole pakollista. Itse kuitenkin halusin lihaan makua lisää joten laitoin reilun suolan ja pippurin pintaan minkä jälkeen paistoin fileitä kuumalla pannulla voissa 1min/puoli. Esikypsentämisen voi huoletta tehdä etukäteen, koska liha kyllä viihtyy folioon käärittynä.

Pizza Bearnaise (2 kpl)

2 kpl Naudan Ulkofilepihvejä
Tuoreita Kanttarelleja
1/2 Punasipuli
Bearnaisekastiketta
Tomaattikastiketta
Juustoraastetta
(Lihalle Suolaa ja Pippuria)

Tee naudan fileestä ohuita suikaleita. Suikaloi myös punasipuli. Sudi sienistä mahdolliset roskat pois. Itse laitoin kanttarellit kokonaisena pizzan päälle, mutta ei niidenkään pieniminen kiellettyä ole :)
Levitä pohjan päälle tomaattikastike ja juustoraaste. Lado seuraavaksi punasipuli, kanttarellit ja liha.
Paista pizzaa grillissä n.8min.
Lisää bearnaisekastike vasta valmiin pitsan päälle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti