tiistai 25. elokuuta 2015

Kanttarellikastike

Kun ostin kaupasta pizzan päälle tuoreita kanttarelleja niin lopuille piti miettiä joku hyvä käyttökohde. Muutenkin kun oli ajatuksena laittaa possun ulkofilettä grilliin niin kanttarellikastike kruunaisi hienosti aterian. 
Lisäkkeeksi laitoin lautaselle uunissa paistettuja puikulaperunoita.

n.4 dl tuoreita Kanttarellejä
1 iso Sipuli
2 dl Ruokakermaa
2 dl Kuohukermaa
2 rkl Voita
1/2 tl Suolaa
1 tl Paprikajauhetta
1 tl Chilijauhetta
Mustapippuria

Hienonna sienet ja sipuli hienoksi. Kuumenna voi paistinpannussa ja lisää sinne sipuli, sienet sekä mausteet. Kun seos on saanut mukavasti väriä niin lisää kermat. Keitä hetki kastiketta kohtalaisella lämmöllä kasaan. Tarkista maku.

2 kommenttia: