Marinoidun broiskun fileen käyttökohteet on loputtomat. Ihan vaan sellaisenaan, salaattiin, wrappeihin, leipiin jne.
200g Valion Turkkilaista Luomujogurttia
2 kpl Valkosipulin kynttä raastettuna
1/2 Punainen mieto Chili viipaloituna
1 rkl Tuoretta Korianteria hienonnettuna
1/2 Limen mehu
1/2 tl Mustapippuria myllystä
1 tl Garam Masala mausteseosta
1 tl Suolaa
4 kpl/600g Broilerin Rintafileitä
Sekoita kaikki ainekset keskenään ja kaada vuokaan/astiaan fileiden päälle niin, että ne peittyvät kunnolla. Pyörittele vielä fileitä marinadissa. Laita kelmu/kansi päälle ja anna marinoitua jääkaapissa seuraavaan päivään.
Ota fileet huoneenlämpöön puolisen tuntia ennen valmistusta.
Kuumenna kiertoilmauuni 200°c
Laita kuumalle paistinpannulle voita ja ruskista fileitä 2-2,5min/puoli. Älä laita paistinpannua liian täyteen vaan ruskista erissä!
Laita fileet uunipellille leivinpaperin päälle ja kypsennä uunissa 12 minuuttia.
Anna lihojen vielä vetäytyä folioon käärittynä 5 minuuttia ennen leikkaamista, että nesteet pysyvät sisällä. Bon appetit :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti